Hengeveld Installatietechniek is onder andere gespecialiseerd in bitumineuze en kunststof dakbedekkingen. Voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers zijn wij actief in de renovatie en nieuwbouw: van grote bedrijfshallen tot een garagedak.

In opmars zijn de economisch en ecologisch verantwoorde tuindaken die niet alleen fraai ogen, maar ook voor een aanzienlijke besparing zorgen. Wij adviseren u graag; ook als het gaat om het optimaliseren van de gebruiksmogelijkheden van energiedaken, zonenergie, parkeerdaken en dakterrassen.

Hengeveld Installatietechniek verzorgt tevens bijkomende zaken als dakbestratingen, lichtstraten, lichtkoepels, zink & lood en andere bouwkundige werkzaamheden. Evenals energiebesparing-, bouwfysica- en windbelastingsberekeningen en dakisolaties.

Wij leveren zowel traditionele als gemodificeerde bitumineuze en kunststof dakbedekkingen of een combinatie van beide. Hengeveld Installatietechniek is een onafhankelijk bedrijf: de keuze voor een systeem of materiaal wordt bepaald op basis van onze ruime ervaring en materiaalkennis. Vaak wordt een combinatie gemaakt van diverse systemen en materialen om zo voor ieder dak een passende oplossing te verzorgen.